Uw schip is een kostbaar, maar ook kwetsbaar bezit, zeker in de wintermaanden verdient de extra aandacht.

Voor de stalling van uw schip beschikt Jachtwerf Lemsterhoek over goed beveiligde terreinen en gebouwen. In onze modern uitgeruste hallen en het afgesloten buitenterrein kan uw schip worden gestald tegen aantrekkelijke tarieven. De totale winterstalling is maar liefst 4000 m2 groot verdeeld in onverwarmde en verwarmde winterstalling.

In overleg met Jachtwerf Lemsterhoek kunt u tijdens de winterstalling onderhoudswerkzaamheden aan uw schip uitvoeren. Jachtwerf Lemsterhoek is een uiterst flexibel bedrijf waarbij onze planning zoveel mogelijk aansluit bij uw agenda. Bij eventuele problemen aan boord of advies op het gebied van onderhoud zullen wij u zo veel mogelijk ondersteunen. Uiteraard kunt u deze werkzaamheden ook door onze medewerkers laten uitvoeren.

Als werf hebben wij vrijwel alle expertise en faciliteiten binnen handbereik om uw schip in goede conditie te brengen. Hierbij valt te denken aan technische en jachtbetimmering werkzaamheden, het schilderen, lakken of spuiten van uw schip of zelfs een gehele refit. Voor het schoonmaken, poetsen of in de antifouling zetten van het onderwaterschip draaien wij onze hand ook niet om. Hierbij werkt u met 1 aanspreekpunt voor al uw voorkomende facetten van onderhoud. Dat geeft duidelijkheid, werkt efficiënt en houdt de kosten overzichtelijk.

Vraag vrijblijvend uw tarief voor de winterstalling: info@lemsterhoek.nl